Wegens bouwwerkzaamheden is onze locatie tijdelijk alleen bereikbaar vanuit het Burg. Loeffplein. Te voet of per fiets langs restaurant Mariapaviljoen, rechts over het voetpad langs een afrastering voorbij een bedrijfsverzamelgebouw ‘Zuster Huis’. Zie voor aanvullende navigatie  s.v.p. op Googlemaps onze situering op het terrein
---------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mieke van Schaijk opent haar nieuwe locatie met een tentoonstelling van Guillaume Bijl (Antwerpen, 1946) op vrijdag 4 oktober 2019 van 17 tot 20 uur in het Blauwe Paviljoen in ’s-Hertogenbosch. Ann Demeester, directeur van het Frans Hals Museum in Haarlem, spreekt het openingswoord. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Guillaume Bijl laat o.a. een ruimtevullende Sorry-installatie’ zien alsmede een aantal werken uit de reeks ‘Composities’.
De ‘Sorry-installaties’ hebben een grote artistieke zeggingskracht. Het zijn installaties die in hun samenstelling absurd zijn en afwijken van de realiteit. Een soort surrealistisch tableau.
Als finissage een publiek gesprek met Guillaume Bijl en Alex de Vries (auteur) op zondag 27 oktober 2019 om 15 uur. Graag hiervoor aanmelden.

Galerie Mieke van Schaijk wordt gehost door het Blauwe Paviljoen, het voormalige en gerenoveerde Jozefpaviljoen in de Bossche binnenstad.

Voor nadere informatie:
Mieke van Schaijk 

miekevanschaijk@xs4all.nl
tel +31 (0)6 23690189

Burgemeester Loeffplein 70H
5211 RX ’s-Hertogenbosch
www.miekevanschaijk.nl

open: donderdag–zaterdag 14–18 uur
zondag van 14–17 uur en op afspraak.
De kunstkoopregeling is van toepassing.Sinds deze week een hekwerk op het terrein waar de galerie is huisvest. Loop vanaf uitgang parkeergarageTolbrug, naar het Zusterhuis. Een smal paadje brengt je naar de galerie. Burgemeester Loeffplein 70H