RAW Art Fair Rotterdam (stand 34)
5 - 9 Februari 2014

Presentatie in Rotterdam

Van 5 t/m 9 februari 2014 staat Galerie Mieke van Schaijk uit ’s‑Hertogenbosch op de RAW Art Fair (stand 34) www.rawartfair.com in Rotterdam.

Deze kunstbeurs is dit jaar in de Cruise Terminal Rotterdam aan de Wilhelminakade, de locatie waar voorheen Art Rotterdam werd gehouden. Mieke van Schaijk laat nieuw werk zien van Gino Saccone en fotowerken en sculpturen van Thom Puckey.

Lijst van werken van Thom Puckey
Lijst van werken van Gino Saccone

Bekijk meer afbeeldingen

THOM PUCKEY (geb. 1948 Bexley Heath GB) woont en werkt in Amsterdam en Toscane. Hij studeerde aan de Slade School of Fine Art en de Royal College of Art te Londen. Zijn werk is onder andere te zien geweest in het Stedelijk Museum Amsterdam, Tate Liverpool, MUMOK Wenen, MHKA Antwerpen, Biennale di Venezia, Gwangju Biennale, Gerhard Hofland Amsterdam, en opgenomen in diverse museum collecties waaronder MMK Arnhem, Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Centro per l'Arte Contemporanea Luigi Pecci Prato, Italië, en in diverse belangrijke privé collecties.

GINO SACCONE (1979, Jersey UK woont in London) voert de kijker een hoogstpersoonlijk beeldenrijk binnen. Mixed media, beelden, films, textiel en tekeningen gaan een magisch verbond aan waarvan alleen Saccone de sleutel kent. Saccone zet onze geconditioneerde, vastgeroeste kijkervaring op losse schroeven door een maalstroom aan beelden. Geen loodzware aanpak maar eerder een lichte, speelse toon waart door zijn werk. Saccone gaat schijnbaar intuïtief te werk. Anekdotisch materiaal, cryptische symbolen, hallucinerende weefsels en dadaïstische invallen vloeien samen in een verwonderde ode aan de moderne hypermaatschappij. Werk dat aanspoort tot eigen verhalen en nieuwe dromen. Saccone is geboren in 1979 (Jersey Channel Islands) en woont en werkt momenteel in Londen. Van 2009 tot 2010 was hij artist-in-residence aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam. Zijn werk was onder meer te zien in de Supplement gallery, London (2012), Galerie Gabriel Rolt, Amsterdam en Implant UBS Bank, New York (2008).


 

 

 

 

Contact: Mieke van Schaijk
miekevanschaijk@xs4all.nl

06 236 90 189

Bezoekadres:
Westside - 1ste verdieping
Verwersstraat 19–21
’s-Hertogenbosch

Geopend donderdag, zaterdag 13–17 uur, vrijdag 14–18 uur en op afspraak

De tentoonstelling is ook te bezichtigen tijdens de openingstijden van WESTSIDE, www.westsidedenbosch.nl